• FRAKT KUN 29 KR

  Gratis ved kjøp over 500 kr

 • 2-5 HVERDAGER LEVERING

  Rask levering på hverdager

 • SIKKER BETALING

  Godkjent av Klarna

 • 365 DAGERS RETURRETT

  Vi gir ett helt års returrett

 • RASK SUPPORT

  support@wallstickerland.no

Frakt kun 29 kr Gratis over 500 kr
2-5 hverdager levering
365 dagers returrett
Sikker betaling
Godkjent av klarna

Handelsvilkår

1. Kjøp
Hos Wallstickerland tar vi imot faktura og kortbetaling via Klarna som betalingsformer. Hvis du er en virksomhet som ønsker å betale med faktura skal du henvende deg til vår support-mail (support@wallstickerland.no). De ulike betalingsformene kan velges på vår betalingsside utover alminnelig faktura. Pengene dine vil bli hevet etter at bestillingen er sendt.


2. Levering
Bestillinger som er gjort før kl. 15 på hverdager vil hovedsakelig bli sendt samme dag og vi vil dermed ha en leveringstid på 2-5 dager. Bestillinger gjort på helligdager og helgedager vil bli sendt på førstkommende hverdag. Vi tar forbehold om feil og forsinkelser begått av postvesenet. Vi sender med DHL Express til Norge og etter fortolling vil pakkene bli levert med Bring som alminnelig brev til kunden.


3. Returrett
Skulle du angre på kjøpet ditt har du 365 dagers full returrett. For å få pengene tilbake skal varen sendes tilbake til Wallstickerland sitt lager (adressen er oppgitt sist i betingelsene) i samme stand som ved levering til kunden. Returkostnaden betales av kunden. Ved returnering blir du bedt om å oppgi ordrenummeret ditt og navnet bestillingen ble gjort i. Pengene vil komme i retur 3-4 dager etter mottakelse av pakken til returadressen.

Ved bestilling av spesialbestillinger (postkassestickere, navnestickere etc.) så kan vi ikke akseptere returnering av varer. Det er kjøperens ansvar. Stavefeil fra kundens side tar vi ikke ansvar for.


4. Bytting
Bestilte varer kan byttes innen 365 dager. Du skal selv betale returkostnadene for varer som returneres, men Wallstickerland.no sender den nye varen som du velger å bytte til kostnadsfritt. I returvaren skal det legges med et papir med navnet og ordrenummeret ditt samt hvilken vare du ønsker å bytte til.


5. Reklamasjon
Hos Wallstickerland kontrollerer vi alle varene før sending. Skulle det likevel forekomme en feil bes du om å returnere varen i samme stand som du mottok den i sammen med et papir med navnet og ordrenummeret ditt. Hvis du vil ha pengene utbetalt til en annen konto enn den som hører til betalingskortet må du informere om ønsket konto- og registreringsnummer. Innen 7 dager etter at vi har mottatt din returvare får du tilbakebetalt beløpet som du har betalt for varen og returkostnaden. Utover dette gjelder den 2-årige reklamasjonsretten i henhold til den norske lov.

Om du har noen spørsmål så kan du alltid kontakte oss på vår e-post: support@wallstickerland.no.Vår returadresse er:

"Wallstickerland"
Tostrupvej 33
9230 Svenstrup
Danmark

Fant du ikke det du lette etter?

Vi kan også ta imot spesialbestillinger. Kontakt oss på support@wallstickerland.no

Til toppen